Aksan Akademi’de 6. hafta Rina Onur ve Av. Melih Aksan’ın sunumu ile tamamlandı.
Yazan: Aksan Hukuk Bürosu | 30 Mart 2018

Akademi’nin bu haftaki eğitmenleri, 500 Startups İstanbul’un kurucu ortağı Rina Onur ve Aksan Hukuk Bürosu partnerlerinden Av. Melih Aksan oldu. “Girişim Sermayesi Fonlarında Yatırım ve Hukuksal Süreçler” konulu eğitimde; Türkiye ve dünya pazarında başarılı girişimler üzerine yapılan değerlendirmelerin yanı sıra, öğrenciler, eğitmenler ile sosyal medya, teknoloji ve internet gibi bir çok konuyu bire bir tartışma fırsatı buldu. Eğitim sırasında Rina Onur; dijital haklar noktasında Blockchain sisteminin de gelecek yıllarda önemli değişiklikler yaratacağını belirtti.

Girişim sermayesinde hukuksal süreçlerin de ele alındığı eğitimde, bir hukukçunun startup serüveninde konumu ve önemi üzerinde de duruldu. Av. Melih Aksan ise eğitim esnasında, Startup Hukuku alanının büyük bir potansiyel barındırdığını kaydederek, hukukçu adaylarının yakın gelecekte bu alanı hedeflemesini tavsiye etti. 

İnteraktif bir eğitim haftası geçiren Aksan Akademi öğrencileri, güncel gelişmeler ışığında startup, teknoloji ve hukukun kesiştiği alanlar üzerinde de durarak sınai hakların korunması konusunda da fikirlerini paylaştılar. 

Aksan Akademi, gelecek son iki haftasında da alanının önde gelen isimlerini öğrenciler ile bir araya getirmeye devam edecek. 

Paylaş: