Geleneksel Aksan Hukuk Yaza Merhaba Etkinliği Gerçekleştirildi.
Yazan: Aksan Hukuk Bürosu | 17 Mayıs 2018

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen ve İstanbul’un tüm hukuk fakültelerinden yüzleri aşkın öğrencinin başvurusu neticesinde katılımcıların belirlendiği Aksan Akademi eğitim programlarının sonuna gelindi.

Sekiz hafta süreyle hukukun çeşitli alanlarının yanı sıra finans, moda, girişimcilik ve daha bir çok konu üzerine çeşitli eğitimler alan Aksan Akademi öğrencileri, alanının önde gelen isimleri ile de bir araya gelme fırsatı buldu.

Eğitimlerin sone ermesi ile Aksan Akademi öğrencileri, Aksan Hukuk Bürosu tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Yaza Merhaba etkinliğine davet edildi. 

Aksan Hukuk Bürosunun çeşitli alanlarda uzmanlaşmış departmanlarında görev alan avukatlar ile üst düzey yöneticiler, partnerler ve diğer davetlilerin de hazır bulunduğu etkinlikte; öğrenciler, çok sayıda profesyonel ile birebir tanışma fırsatı buldu. 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi gören Aksan Akademi, önümüzdeki yıllarda da yeni ve farklı içerik ve planları ile geleceğin hukukçularına katkı sunmaya devam edecek.

Paylaş: