Ortaklarımızdan Av. Melih Aksan Startups.watch Tarafından Düzenlenen Etkinlikte Hukuksal Gelişmeleri Anlattı
Yazan: Aksan Hukuk Bürosu | 06 Şubat 2020

Startups.watch tarafından her yıl düzenlenen Türkiye Girişim Ekosistemi etkinliği 5 Şubat Çarşamba günü Zorlu PSM ev sahipliğinde, Aksan Hukuk Bürosu katılımıyla gerçekleşti.

Startups.watch tarafından her yıl düzenlenen ve Türkiye Girişim Ekosisteminin önemli isimlerini bir araya getiren etkinlikte 2019 yılı içerisinde ekosistemde yaşanan önemli gelişmeler değerlendirildi. Yatırım ekosisteminin 2019’da ivme yakaladığı belirtilen etkinlikte %66’lık artış gösteren Türkiye Girişim Ekosisteminin 2019’u 94 girişimin 102 milyon dolar yatırım almasıyla kapattığı belirtildi.

Startup.watch kurucusu Serkan Ünsal, Getir Kurucu Ortağı Nazım Salur, Girişimci ve Yatırımcı Sina Afra gibi önemli isimlerin sahne aldığı etkinlikte, Aksan Hukuk Bürosu Girişim Sermayesi Yatırımları Departmanı yönetici ortağı Av. Melih Aksan da 2019 yılı içerisinde Türkiye Girişim Ekosistemini yakından ilgilendiren hukuki gelişmelere ilişkin bir sunum yaptı.

Bankacılık ve Ödeme Hizmetleri Mevzuatında Değişiklik, Dijital Hizmet Vergisi, Paya Dayalı Kitle Fonlaması Tebliği gibi önemli hukuki gelişmeleri aktaran Melih Aksan, 2020 yılında beklenen önemli hukuksal gelişmeleri ve bu konuya ilişkin öngörülerini paylaştı.

Paylaş: