Yeni Bir “Aksan Akademi” Deneyimi Başlıyor
Yazan: Aksan Hukuk Bürosu | 22 Mart 2021

Faaliyetlerine başladığı günden bu yana gerek kurum içi gerek kurum dışı birçok ücretsiz semineri gerçekleştiren Aksan Akademi altı yıldır edinmiş olduğu tecrübeleri, aksanakademi.com üzerinde bir araya getirdi.

Covid19 salgını sonucunda gerçekleşen pandemi sürecinde hızla artan dijitalleşme sürecinde kendini yenileyen Aksan Akademi dijital yüzüyle hem hukuk öğrencilerine ve kurum çalışanlarına, hem de müvekkillerine çeşitli seminerler vermeyi devam ettirecek.

Aksan Akademi 2021 Programı Başvuruları Başladı

Aksan Akademi olarak her yıl hukuk fakültesi 3. Sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiğimiz seminer dizilerini bu yıl aksanakademi.com üzerinden gerçekleştireceğiz.

Program hakkında detaylı bilgi için tıklayınız

aksanakademi.com hakkında detaylı bilgi almak ve "Aksan Akademi 2021" programına başvuru yapmak için tıklayınız.

Aksanakademi.com sitesinin bileşenleri;

Videolar: Aksan Akademi çalışmaları kapsamında gerçekleştirilmiş olan seminerlerin tam versiyonları ile bu seminerlerden kısa kesitler yayınlanır.

Blog: Üretilen özgün içeriklerin yayınlandığı bir bölüm

Haberler: Seçilmiş haberler ve Resmi Gazete günlük olarak yayınlanır.

Akademi Sosyal: Kişilerin sorularına yanıt aradığı veya çeşitli konular üzerine fikirlerini paylaştığı bir yazılı tartışma alanı ile, hem görsel hem de işitsel seminer ve tartışma odalarının da yer aldığı bölümdür.

Kütüphane: Temel kaynak olarak nitelendirilebilecek 1000’den fazla kaynağa ulaşılabilecek, bunlara ek olarak farklı kaynakların temin edilmesine de imkan veren altyapının kullanıcılara sunulduğu modüldür.

aksanakademi.com üyelerinin kullanabileceği bu modüller; üyeler arasındaki network'ün de genişleyip kişiler için katma değeri yüksek bir ortamın oluşmasını sağlamayı hedeflemektedir.

 

 

 

 

 

Paylaş: