Loni Bahar, User friendly legal advice & open discussion: Life, Isreal, Turkey Start-ups and all that’s between konusu ile Akademi öğrencileriyle bir araya geldi.
Yazan: Aksan Hukuk Bürosu | 06 Nisan 2022

Aksan Akademi 2022’nin altıncı haftasında gerçekleşen “User friendly legal advice & open discussion: Life, Isreal, Turkey Start-ups and all that’s between”  başlıklı sunumu ile Av. Loni Bahar, Akademi öğrencileri ile bir araya geldi. Loni, Konuşmasında; kullanıcı dostu cevaplar üzerinden bir avukatın meslek hayatında nelere dikkate etmesi gerektiği ve günlük hayattaki basit sorulara verilen cevapları örnek göstermek suretiyle müvekkil sorularına bir avukatın ne denli kapsamlı cevaplar vermesi gerektiğine değindi. 

Loni, kendi mesleki tecrübelerinden de yola çıkarak müvekkilin isteklerinin iyi analiz edilmesi ve buna yönelik olarak hukuki hizmeti sağlamanın öneminden bahsetti. 

Loni, farklı ülkelerde geçirdiği eğitim hayatına değinip, İsrail’de avukatlık ve start-up sistemlerini öğrencilere aktardı. Loni, meslek hayatında başarılı olmak konusunda tavsiyeler vermenin yanısıra Akademi öğrencilerine istekleri doğrultusunda emin adımlarla yol almalarını tavsiye etti.

Paylaş: