Aksan Açık Hava Sineması Etkinlikleri Gerçekleştirildi.
Yazan: Aksan Hukuk Bürosu | 21 Eylül 2021

Aksan Hukuk olarak çalışanlarımızın arasındaki etkileşimi arttırıp, sosyal bağları güçlendirmek için gerçekleştirdiğimiz etkinliklerden birisi olan Aksan Açık Hava Sineması ile nostaljiyi büromuzun bahçesine taşıdık.

Kurumsal Kimlik ve Temsil Komitemizin Yürütücüsü ve Ortaklarımızdan olan Onur Ergün ile Avukatlarımızdan İrem Kanbay açılış konuşmalarını gerçekleştirdiği ilk gösterimde Kung Fu Panda isimli film izlendi. 

İlk gösterimde seçilen bu eğlenceli animasyonla çalışanlarımızın eğlenceli vakit geçirmesini sağlamanın yanı sıra filmin ana teması olan “kendimize inandığımızda ve bu inançla hareket etmeye başladığımızda artmaya başlayan cesaretimizin, aslında ihtiyacımız olan bütün kaynaklara sahip olduğumuzu anlamamızı sağladığını” düşündürmekti. 

Etkinlik kapsamında izlediğimiz bir diğer film ise “The Founder” oldu. Gösterimden önce Ortaklarımızdan Oktay Şener filmin kendisi ve iş yaşamı için nasıl bir öneme sahip olduğu hakkında kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Girişimcilik, cesaret, azim ve kararlılığın büyüme ve marka olma yolunda nasıl bir öneme sahip olduğunu izleyenlere aktaran The Founder’ın gösteriminde çalışanlarımızla birlikte McDonald’s’ın kuruluş ve büyüme hikayesini izledik.

Gerçekleştirdiğimiz Aksan Açık Hava Sineması etkinlikleri boyunca izlenen filmlerin konseptlerine uygun olarak yapılan sürpriz ikramlar; Kurucu Ortağımız Muhammet Aksan başta olmak üzere ortak avukatlarımız, kıdemli ve yönetici avukatlarımızdan stajyerlerimize kadar tüm çalışanlarımızın bir araya geldiği sohbet ortamlarının oluşmasına da imkân sağladı.

Paylaş: